Stille disco?

Het is ook mogelijk om een zogenoemde stille disco of 'silent disco' te boeken. Leuk voor één keer of nooit meer anders? Ervaar het zelf! In plaats van een versterkingsset à 160,- wordt een stille set gebouwd voor een dansvloer van 25 of 50 man (260,- respectievelijk 420,- inclusief BTW). Omdat dit anders is dan anders zullen de details goed worden doorgesproken. Neem contact op voor meer informatie.

Vóór het feest

Feestgevers informeren eerst naar de beschikbaarheid voor een bepaalde datum. Er kan een optie geplaatst worden die kan blijven staan tot een week nadat een evt. andere feestgever zich meldt voor die datum. Mocht een ander zich melden, dan wordt de eerste feestgever daar direct van op de hoogte gebracht.

Als de datum vrij is kan verdere info uitgewisseld worden over de muziek en praktische zaken. Vaak zijn een paar telefoontjes en e-mail contact daarvoor al voldoende. Als er behoefte aan is, kan er éénmalig ergens in Utrecht afgesproken worden voor een kennismaking en/of bespreking. Ook kan er soms even een kijkje genomen worden op een ander/eerder feest. Voorwaarde is wel dat die feestgever daarmee instemt.

PRAKTISCH

 

Wat moet er al in de zaal zijn?

Apparatuur

Met uitzondering van zalen waar alles al aanwezig is wordt het volgende standaard meegenomen:

Versterking voor groepen boven 125 man wordt extern gehuurd en afgeleverd in de zaal. Laptops met een jack- (of mini-jack)uitgang kunnen aangesloten worden op de versterking.

Vóór en na het feest zal er tijd gereserveerd moeten worden voor de op- en afbouw van apparatuur. Meestal voor beide een uur. Dit zal echter per feest verschillen en wordt in overleg bepaald.

Kosten

De definitieve kosten kunnen pas bepaald worden na contact met de feestgever. Om alvast een indruk te krijgen hieronder de meest voorkomende kostenposten:

De kosten zijn relatief laag omdat er zo efficiënt mogelijk gebruik wordt gemaakt van apparatuur. Dus geen loods met ongebruikte apparatuur. En geen enorme licht- en geluidsinstallaties op feesten die dat niet nodig hebben. Extra wensen zijn natuurlijk altijd mogelijk: dit materiaal kan bijgehuurd worden.

* Feesten verder dan 20 kilometer van Utrecht worden slechts sporadisch aangenomen.

Verder naar de muziek

Dj ziek?

Geen probleem! In dat geval wordt er direct contact gezocht met het dj-netwerk en er is altijd wel een collega die het kan overnemen.