MUZIEK

De muziek, daar gaat het uiteindelijk om en dit is het sterkste punt van Animo drive-in show.

Velen zullen het al eens meegemaakt hebben: een feest met een DJ met nog te weinig verstand van muziek. De laatste dancehitjes en een enkele discoklassieker lukt nog wel, maar het moet niet te moeilijk worden. Bovendien letten veel DJ's niet echt op de stemming in de zaal. Als je er oog voor hebt is er een groot verschil te zien tussen mensen die hun best doen mee te feesten en mensen die langer feesten dan ze van plan waren.

Bij Animo drive-in show is het hoofddoel een volle dansvloer. De muziek is altijd zowel dansbaar als gevarieerd. De DJ is gedreven, heeft verstand van vele soorten muziek en past zich altijd aan de situatie op de dansvloer aan. Feestgever en feestgangers zijn de baas, dus in overleg kan de muziek altijd tussentijds aangepast worden. En de mogelijkheden daarvoor zijn aanwezig, want er is een ruime CD-collectie met voor ieder wat wils. Van tevoren kan er een lijst met speciale verzoekjes doorgemaild worden, of kunnen voorkeuren (of afkeuren) uit onderstaand genreoverzicht gekozen worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de muziekkeus geheel aan de DJ over te laten, na enkele aanwijzingen van de feestgever vooraf.

Animo drive-in show is uitstekend in staat om zowel ouderwets gezellige soul/disco-feesten als hippe dancefeesten te verzorgen, maar onderscheidt zich vooral van veel andere drive-in shows door een breder 'verantwoord' repertoire, als blijkt dat daar behoefte aan is. Dansbare muziek uit alle werelddelen en zowel oud als modern. Muziek die ook op festivals als Lowlands, North Sea Jazz, Festival Mundial of Dance valley langs had kunnen komen, maar toch geschikt is voor een breed publiek.

Open het genreoverzicht

 

Tot slot...

Op de meeste feesten wordt goed gedanst, maar niet elk feest is een dansfeest…soms zijn er geluidsbeperkingen in een zaal, is het te warm om te dansen, zijn de gasten niet ingesteld op een feest, zijn er te weinig gasten, moet er nog gereden worden. Soms ook moet er (te) lang gezocht worden naar de muzieksmaak van de gasten, en ook is er wel eens een misverstand. Als er echter goed is overlegd en de wederzijdse verwachtingen komen overeen, dan blijken wonderwel ook de meeste niet-dansfeesten als succes gezien te worden. Want de sfeer was goed en de muziek heeft daaraan bijgedragen!

Neem contact op met Animo drive-in show